Eklame

Vores kundeservice

Vores kundeservice

En hjemmeside er ligesom en bil.
Den skal til kundeservice en gang imellem. Vi anbefaler, at du indgår en løbende serviceaftale med os, så din hjemmeside altid er opdateret, sikkert og velfungerende. Prisen afhænger selvfølgelig af sidens størrelse, men du kan hos os lave en løbende aftale om dette.

Kontakt os, for et rigtigt godt tilbud, så er du godt kørende.

Eksta kundeservice animation af Eklame.dk

Kundehost

Hos Eklame nyder vi kundens tilfredshed. Vi benytter os af kundehost. Dette muliggøre at følge med i processen og komme med inputs.

Interesse

Vi er meget interesseret i at høre om dine tanker og ideer. Derfor tager vi gerne ud og tager en snak med dig om hvad dine ønsker indeholder.

Hurtig respons

Vi sidder klar på telefonen til en uforpligtende snak. Vi ønsker en god kundeoplevelse om det er over telefon, mail eller et fysisk møde.

Kundehost hos Eklame

Når vi går i gang, har du muligheden for at følge med i hele processen, hvad angår din kommende hjemmeside. Her undgår vi misforståelser med hjælp fra kundehost. Her har i mulighed for at uploade tekst, billeder samt vælge farve og skrifttype. 

Kundehost gør det muligt at følge med i udviklingen, og komme med inputs til ændringer og meget mere. Vi sikre os at vi når i mål, så du opnår fuld tilfredshed og får leveret en hjemmeside som rammer dine ønsker og ideer. 

Kundehost hjælper altså begge parter med at nå i mål.

Kundehost hos eklame.dk

Beregn din pris på en hjemmeside med det samme

Vi har interesse i dig

Vi lever af dig og din virksomhed. Derfor har vi stor interesse i at komme ud og tage en snak vedrørende dine ideer og ønsker. 

Her vil vi drøfte designs, visuel DNA og mange andre ting, så vi ender med et tilfredsstillende produkt for begge parter. En fysisk samtale hjælper på at nå enighed og forståelse for hinandens ideer og dermed undgå forvirring og misforståelser. Møder kan evt. afholdes online. 

Eklame vil være din nye samarbejdspartner og det vil blive udført på en professionel og initiativrig måde. 

Har du hørt nok?

Vi kan forstå hvis du allerede har hørt nok. Hop ind og tag et kig på vores cases eller giv os et uforpligtende opkaldcases

Hurtig respons hos Eklame

Når du skriver til os vil din mail eller opkald blive behandlet seriøst, konstruktivt og hurtigt. Vi er glade for at have muligheden for at hjælpe netop din virksomhed. Vi arbejder med alle opgaver og vil også gerne tage imod din. 

Når du skriver til os vil du modtage en kundeservice som aldrig før. Du vil blive servicet omgående. Vores arbejde er at hjælpe.

Hvis du har nogle spørgsmål, så giv os et opkald eller skriv os en mail.