Eklame

Hjemmeside

Vikarnetværket

Hjemmeside med intranet samt grafisk løsninger

Vikarnetværket responsiv skærme

Hvem er Vikar Netværket

Vikar Netværket er en pædagogiske løsning når behovet opstår. De tilbyder bl.a. pædagogisk personale, som løser udfordringer med afsæt i en anerkendende pædagogisk tilgang.

Hvordan var samarbejdet?

Vikar Netværket kontaktet os i foråret 2022, med henblik på at få lavet en hjemmeside. Her skal de kontaktes og besøgende skulle kunne sende en ansøgning. Sammen udarbejdet vi et design forslag efter deres behov. Vi udarbejdede hjemmeside på 2 måneds tid og lanceret inden deadline. Vi har været utrolig glade for samarbejdet med drengene fra Vikar Netværket. Vi håber endnu flere fremtidige projekter. 

Hvad ønskede Vikar Netværket sig?

Vikar Netværket ønsket sig en medium hjemmeside. Her skal sammen med virksomhedspræsentation være mulighed for at kunne kontakte og tilmelde sig Vikar Netværket direkte fra hjemmesiden. Sammen arbejde vi på design og havde et godt samarbejde.

Deadline og i mål

Vikar Netværket var allerede en etableret virksomhed, og havde derfor brug for en hjemmeside hurtigst muligt. De forventede derfor en hurtig levering uden mangler. De var meget tilfredse med resultatet, hvilket medførte en 5 stjernet anmeldelse på google. 

Kunde:

Vikar Netværket

Produkter

Ansættelse af vikarer

Ide og branche:

Vikariat

År

Foråret, 2022

Mål og løsning

Ny hjemmeside og moderne design 

Lokation:

Vejle, 7100