Eklame

Specielle løsninger

Specielle løsninger

Vi er eksperter i at lave helt specielle løsninger, til netop din hjemmeside. Disse tilpasses dine ønsker og behov, og integreres naturlig i hjemmesiden. Behov er forskellige, derfor tilpasser vi dit ønske til en unik løsning. Vi har nedenfor skitseret løsningsmodeller, men det er faktisk kun fantasien der begrænser de løsninger vi kan udvikle. Så har du et unikt ønske, eller flere, så kontakt os blot og få et uforbindende tilbud, tilpasset den løsning du ønsker. Mange standardløsninger er allerede udviklet, og er derfor langt billigere end man kan forvente. For alle vore systemer er der ved indrapportering fra brugerne, en ”gem kladde” knap, så man kan vende tilbage og færdiggøre, hvis dette er påkrævet.

Nedenfor har vi skitseret de mest brugte løsninger, men mangles der noget, er vi altid klar til at udvikle netop dit ønske, kontakt os blot.

Intranet løsninger hos Eklame
Intranet med adgangsniveauer

En intranetløsning er et must for et firma. Her kan medarbejdere logge ind, og hente og afsende information. Rolle niveauer kan oprettes i mange niveauer, alt efter stilling og adgangsønske for den enkelte medarbejder. Disse niveauer kan derefter kombineres med forskellige rapporteringsmuligheder til firmaet, eller afhentning af materiale fra firmaet til den specifikke medarbejder. Man kan evt. indsende arbejdssedler, fotos, tekster og eller kombinationer af disse. Kort sagt kommandovejen i firmaet digitaliseres fuldstændig.

Indsendelse af data

Er der i dit firma behov for, at medarbejdere kan indsende data, dette være skemaer, tekst og eller fotos, er dette en absolut god mulighed. Muligheden kan selvfølgelig oprettes under en intranetløsning, så kun specifikke brugere har adgang til denne mulighed. Det kan være dokumentation, kvalitetssikring og eller andet efter behov. Oplysningerne lagres i databasen, men kan også sendes direkte pr. mail til en eller flere mailkontoer.
Indsendelse af data er en unik mulighed for mindre virksomheder til timeregistering kvalitetssikring og lignende

Bookingsystem
Har du behov for et bookingsystem? Vi har flere systemer til netop booking. Disse kan integreres med automatisk registrering og afsendelse af beskæftigelser. Brugeren undersøger ledige datoer og tidspunkter, og booker herefter en aftale eller en ydelse o.a.
Aftalen bookes herefter i bookingkalenderen. Der sendes bekræftelses mail til de respektive. Løsningen kan selvfølgelig integreres med betaling.
Vi opsætter en komplet betalingsløsning med betalingskort og mobilepay
Kundeundersøgelser

Har du behov for kundeundersøgelser, og evt. i den forbindelse feddback fra kunder – brugere, er denne løsning en oplagt mulighed. Du bestemmer selv helt i detaljer hvilke spørgsmål og evt. andet du ønsker at foreligge. Undersøgelsen kan suppleres med en afstemning, der kan visualisere kundens indtryk. En unik mulighed for at forbedre kundepleje.

Betaling online

Alt kan i princippet forbindes med en betalingsløsning. Evt. kan brugere skifte rolle på dit websted, ved at betale for det, og får mere adgang og eller muligheder. Der kan også betales for ydelser, enkeltbetalinger eller abonnements betalinger, alt efter ønske og behov. Vi opsætter selvfølgelig betalingsgateway m.m. tilpasset kortbetaling og MobilePay. Vi udvikler også specielle betalingsløsninger. Kontakt os blot for et uforbindende tilbud.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve kan være god markedsføring for en virksomhed. Forbrugeren tilmelder sig nyhedsbrev, og virksomheden kan udsende disse til alle registrerede efter behov. Har du brug for nyhedsbreve bliver udsendt, så kontakt os for et tilbud på denne løsning.

Vikatnetværket med filupload og intranet hos Eklame
Mailinglister

Måske har du behov for at indsamle mailinglister fra dine brugere, og få dem lagret i en tilgængelig database udover mysql databasen. Dette således disse er nemme tilgængelige til det formål du har tiltænkt disse. Vi opretter denne indsamling således disse nemt kan tilgås, enten manuel eller gennem andre integrationer.

Integrationer​

Vi kan lave integrationer med de fleste af vore systemer, således de integreres med de programmer du bruger i dagligdage. Eksempelvis Excel eller andre såsom Google Sheet m.fl. Et eksempel kunne være, at man ønsker en kundeundersøgelse, formateres til Excel ark, og eller få den vist som grafer og statistikker. Evt. kunne man også ønske, at indrapporteringer konverteres til Excel.

Rapportering

Arbejder man i dagligdagen med at skulle indrapportere diverse, tidsforbrug, materialeforbrug samt kørsel m.m. kan vi lave enkle og eller avancerede rapporteringsskemaer. Dette alt efter ønske og behov. Muligheden kan selvfølgelig oprettes under en intranetløsning, så kun specifikke brugere har adgang til denne mulighed. Oplysningerne lagres i databasen, men kan også sendes direkte pr. mail til en eller flere mailkontoer.