Eklame

SEO optimering

Søgemaskine optimering (SEO)

Hvorfor er det vigtigt

Det er vigtigt, at din hjemmeside først og fremmest kan findes af dine kunder, dette sker især igennem din søgeoptimering på siden. Er din søgeoptimering i top er din hjemmeside samtidig mere synlig på Google og dine kunder finder frem til dig fremfor konkurrenter. Søgeoptimering er derfor afgørende for at opnå konkurrencemæssige fordele i markedet.

Google

For at blive optimeret på Google, er der nogle vigtige hjørnesten der skal bygges. For det første bør man have en virksomhedsprofil på Google. Opsætning af Google Search console, samt ikke mindst Google analytics. Derudover skal hjemmesiden søgemaskine optimeres, og optimeringen bør tænkes ind i designet allerede i starttidspunktet.

Optimering fra start

Når Eklame bygger en hjemmeside tænker vi SEO ind fra starten. Derfor optimerer vi teksterne med ordvalg, som understøtter de specifikke søgeord som du gerne vil kendetegnes ved på din hjemmeside. Derudover er navngivning af billeder vigtigt for genkendelse af indholdet, ligesom en ALT-tekst er vigtig for søgerobotter. Samlet udgør dette den perfekte SEO.

Hvad er vigtigt?

Teknik

Det er vigtigt din hjemmeside er rigtig teknisk optimeret, det gælder på tekster, billeder, video, sikkerhed, links og ikoner. Hvis ikke disse faktorer er opfyldt daler din side i googles søgeresultater. 

Søgeadfærd

For at fange de rigtige besøgende, er det vigtigt, du ved hvad de søger efter. Derfor skal du være 100% opmærksom på, hvordan dine besøgende skal finde din hjemmeside. Hvilke søgeord skal bruges, for at kunder finder din hjemmeside frem for konkurrentens. Her anvender vi optimerings værktøjer. 

Indhold

Tekst, videoer og billeder er alle vigtigt, for at din hjemmeside anerkendes på Google. Tekst er godt til din side, men for meget tekst uden indhold, hjælper ikke din søgeoptimering, tværtimod. Det er derfor vigtigt, at din tekst er dybdegående i forhold til hvad du gerne vil fortælle eller informere om. 

Links

Links, såvel eksterne som interne, er vigtigt i form af hvor populær din hjemmeside er på Google. Google analysere dine kunders tid og kliks på din hjemmeside. Jo flere links, besøgende klikker på og jo længere tid de er på din  hjemmeside, jo højere vil du rangere på google. 

Søgeoptimering (links, indhold, søgeadfærd og teknik)