Eklame.dk, full webservice partner
Billige hjemmesider og webshop
Grafik, videoer og markedsføring
Slider

Om os

Hvem er eklame.dk

Eklame.dk er en full webservice partner, og med det menes, at vi klarer alt indefor de ønsker du måtte have til internettet. Hjemmesider, webshop, grafik, fotoredigering, logoer, SEO optimering o.s.v. Du behøver derfor kun én leverandør, vi klarer det hele.

Hvilke erfaringer trækker vi på

I Eklame.dk er vi fire tilknyttede personer, og vi har været med på internettet siden sidst i halvfemserne. Oprindelig var vi en grafisk reklame virksomhed, men har gennem årene lavet meget som underleverandører til internettet. For nylig besluttede vi at sælge direkte til forbrugerne af hjemmesider og webshop.

Dengang i slut halvfemserne, startede vi med at kode i rå HTML, det var det vilde vesten dengang. Senere kom der internationale regler angående HTML bl.a.  W3C.

Det var dengang man kunne ansøge en søgemaskine eks. Lycos om at få en søgetekst optaget i deres database, og så enten vælge at betale kontant eller vente i månedsvis for optagelse.

Så kom CSS til, det bevirkede at man kunne styre og designe sine hjemmesider, herunder farve og man kunne også få billeder med på sin hjemmeside.

Lidt senere kom vi ind over PHP, som bevirkede man kunne komme i dialog med brugerne.

Efter en periode med disse råkoder, besluttede vi at bruge et CMS program, og valget faldt på WordPress. Men kodefortiden bevirker, at vi magter at ændre i alle grundkoder, så resultatet altid bliver som ønsket.

Ordforklaring:

 • HTML
  HyperText Markup Language
 • W3C
  The World Wide Web Consortium
 • CSS
  Cascading Style Sheet
 • PHP
  Personal Home Page tools

Udpluk af diverse hjemmesider vi har udført

returlaes
liebhaverejendom
ravnsbaek
janjakobsen
mesterpartner

© eklame 2019 Design, layout and hosting eklame.dk