Eklame

Webshop

M. Henriksen Design

Webshop med specialdesignede metervarer og skræddersyet akvareller.

Mhenriksencase

Vi har lavet: Design, SEO-optimering, grafiskeløsninger, Webshop, hjemmeside

Hvem er M. Henriksen

Unik kunst og design fra forskellige kunsthåndværkere og designere i Danmark. Vælg imellem mere end 1000 håndlavede produkter, fra over 100 forskellige webshops. Kontakt. Køb. Bestil. Typer: Fashion, Kunst, Interiør, Smykker, Accessories.

Hvordan var samarbejdet?

Igennem diverse design processer, udviklede vi et skræddersyet produkt vha. mundtlig dialog med Majbritt. Vi sørgede for at opnå hendes ønsker og krav inde for den givne tidsfrist, som var ønsket. Design og hjemmeside udformelse blev igennem vores kundehost løbende godkendt og accepteret.  

Et besøg værd: vi besøgte efter lanceringen af hjemmeside og webshop Majbritt på kreativmesse.

Hvad var Majbritts ønske?

Majbritt ønskede at eksponere sin virksomhed kort fortalt. Hun søgte en gennemgående større trafik på hendes hjemmeside og webshop. Efter købet af SEO-optimering har Majbritt opnået en tredobling af antal besøgende siden købet.

Deadline og i mål

Majbritt ønskede sin webshop klar i slut oktober 2022. Som mange andre kreative sjæle stiller Majbritt op med stander og produkter til årets kreative messe i Fredericia. Vi lavede en aftale med mål og deadline for at tilpasse og ramme Majbritts behov og tanker. 

menhenriksen

Kunde:

M. Henriksen Design

Produkter

120 forskellige special designet metervarer

Ide og branche:

Metervarer, design og akvareller

Vækst og tal

300% efter lancering

Mål og løsning

Et nyt design, mere salg og trafik. 

Lokation:

Fredericia, 7000