Eklame

ClassiClean

Starter hjemmeside

ClassiClean

Hjemmeside med information og kontakt formular.

Classiclean case

Vi har lavet: Design, SEO-optimering, grafiskeløsninger, hjemmeside.

Hvem er ClassiClean

Classiclean er et rengøringsfirma baseret i byen Vejle. Firmaet er drevet af søde Jane, som har været en fantastisk kunde at have. Hun har været forstående for diverse arbejdsrelateret opgaver og generelt haft en meget professionelt syn på processen. 

Hvordan var samarbejdet?

Et designforslag blev til en hjemmeside. Jane startede med at godkende det forslag vi havde sendt hende. Designforslaget var skræddersyet til Janes forretning, herunder at hjemmesiden visuelt skulle repræsentere Jane og ClassiClean.

Et besøg værd: En dag udenfor kontoret. Her besøger vi Jane på en arbejdsdag, tager nogle billeder til hjemmesiden, og får en god snak.

Hvad var Janes ønske?

Jane ønskede en billig, nem og let overskuelig hjemmeside. En hjemmeside hvor potentielle kunder vil kunne læse om hvem hun er og hvad hun tilbyder. Derudover ønskede hun en kontakt formular, som skulle sørger for øget kundekontakt.

Herudover ønskede Jane en personlig hjemmeside. Her var vi ude og tage billeder af hende og hendes forskellige arbejdsopgaver. Formålet med billederne af hende, var at sørger for at hjemmesidens udtryk kom ud på den rigtige måde. 

Deadline og i mål

Jane var meget flexibel mht. afleveringsfrist og deadline.

Kunde:

ClassiClean

Produkter

Forskellige løsningstilbud

Ide og branche:

Rengøring

Vækst og tal

Ukendt faktor

Mål og løsning

Visitkortshjemmeside, personlighed og kundekontakt

Lokation:

Vejjle, 7100