Eklame

Hjemmeside

Boligselskabernes Fællessekretariat

Stor hjemmeside med diverse undersider fra projekter og aktiviteter til boligområder.

Hvem er Boligselskabernes Fællessekretariat Viborg?

Siden 2013 har Fællessekretariatet arbejdet ud fra devisen, at ”gøre noget med med beboerne og ikke for beboerne”.  Alle skal bidrage ved at skal løfte den opgave, som er mulig at løfte.
Ansvaret for eget liv bliver taget alvorligt, og det, at den enkelte borger understøttes i at finde den bedste/den bedst mulige løsning på en given udfordring, er er en vigtig del af strategien i 2022.

Hvordan var samarbejdet?

Gennen flere online møder fandt vi sammen den bedste løsning. De var utrolig glade for den direkte kontakt til vores designere. Dette resulterede i en god dialog og dermed et godt samarbejde. 

Hvordan fungere hjemmesiden?

Diverse undersider, kontakt oplysninger og interne links. 

Hvad var deres ønske?

Boligselskabernes Fællessekretariat Viborg og Eklame udarbejde sammen et fælles mål omkring et simpel design, med funktionaliteten i top. Gennen flere online møder fandt vi sammen den bedste løsning.

Deadline og mål

Boligselskabernes Fællessekretariat Viborg havde undervejs massere af nytænkning til deres hjemmeside. Vi løste målene og deadlinen gennem effektive online møder. Det hjalp Eklames designere med at opnå diverse design og mål ønsker.